top of page
  • Εικόνα συγγραφέαChris

Προκλήσεις σταδιοδρομίας των Millennials


Γνωρίζατε ότι οι πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που κάνουν οι millennials σχετίζονται με ευκαιρίες καριέρας και εργασίας, οικονομικό σχεδιασμό και πλοήγηση στον ψηφιακό κόσμο; Οι Millennials ενδιαφέρονται επίσης για θέματα όπως η προσωπική ανάπτυξη, η ψυχική υγεία και οι σχέσεις.

Με αυτά τα λόγια, αγαπητοί μου millennials, το να νιώθετε κενοί στη ζωή μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες, όπως η έλλειψη σκοπού ή κατεύθυνσης, η αίσθηση αποσύνδεσης από τους άλλους ή η έλλειψη αίσθησης ολοκλήρωσης.

Είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να σκεφτείτε τι είναι σημαντικό για εσάς και τι θέλετε να πετύχετε στη ζωή. Αφού προσδιορίσετε τους στόχους σας, μπορείτε να κάνετε βήματα για να εργαστείτε προς την κατεύθυνση τους και να βρείτε την εκπλήρωση.

Επιπλέον, μπορεί να είναι ωφέλιμο να συμμετέχετε σε δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά και ικανοποίηση, όπως να περνάτε χρόνο με φίλους και την οικογένειά σας, να κάνετε χόμπι ή να κάνετε εθελοντισμό.

Γιατί απευθυνόμαστε στους Millennials

The truth is that they have been through so many challenges over the past decade. Millennials have faced a number of economic crises, including the Great Recession of 2008-2009, the European debt crisis, and the COVID-19 pandemic. These crises have had a significant impact on the job market, with many millennials facing unemployment, underemployment, and wage stagnation. Additionally, millennials have had to contend with rising housing costs and an increased cost of living.

Οι Millennials (και άλλες γενιές επίσης!) θα πρέπει να έχουν ένα πλάνο για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους που περιλαμβάνει τον καθορισμό στόχων, την έρευνα ευκαιριών εργασίας, τη δικτύωση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Επιπλέον, είναι σημαντικό να παραμένουν ενημερωμένοι για τις τάσεις του κλάδου και να εκμεταλλεύονται τυχόν ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης (ναι, και αυτό είναι το πάθος μας).


Η έλλειψη δεξιοτήτων που αντιμετωπίζουν:


Οι Millennials συχνά επικρίνονται για έλλειψη ορισμένων δεξιοτήτων, όπως η επικοινωνία, η συνεργασία, η επίλυση προβλημάτων και η κριτική σκέψη. Θεωρούνται επίσης ότι δεν έχουν την ικανότητα να σκέφτονται στρατηγικά και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες. Επιπλέον, οι millennials συχνά θεωρούνται ότι δεν έχουν την απαραίτητη εργασιακή ηθική και αφοσίωση για να πετύχουν στην καριέρα τους.



Για να ξεπεραστεί η έλλειψη δεξιοτήτων των millennials, οι εργοδότες θα πρέπει να επικεντρωθούν στην παροχή ευκαιριών κατάρτισης και ανάπτυξης για να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να πετύχουν. Επιπλέον, οι εργοδότες θα πρέπει να παρέχουν καθοδήγηση και καθοδήγηση για να βοηθήσουν τους millennials να κατανοήσουν τη σημασία της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης. Τέλος, θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη συνεργασία και την ανοιχτή επικοινωνία, που μπορεί να βοηθήσει τους millennials να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να πετύχουν.


0 Προβολές0 Σχόλια

Commentaires


bottom of page